Sedmični horoskop: Skloni ste svakovrsnom pretjerivanju i nestabilnom ponašanju

Piše: Redakcija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Moguće su prepreke u relaciji s voljenom osobom. Vjerovatno, najviše problema izaziva ljubomora ili potreba da pokažete svoju nadmoć, ma koliko se voljeli?!

Posao: Usmjerite najveći dio energije na komunikaciju i kontakte s poslovnim partnerima. To vam može donijeti priliku za napredak. Uskoro, slijede prijatne novosti.

Zdravlje: Sve se odražava i na raspoloženje.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Očekuju vas događaji koji mogu ubrzati otkucaje vašeg srca ili učvrstiti odnos s voljenom osobom. Emotivna stabilnost omogućava da uživate s partnerom.

Posao: Ovo je prilično burna radna sedmica. Mnogo radite, čak prihvatate i  dodatne poslove. Nije to ništa strašno, sve će se izuzetno povoljno odraziti i na vaše finansije.

Zdravlje: Zadovoljstvo se čita i na licu.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Nalazite se u intenzivnoj sedmici. Lako sklapate poznanstva, osvajate riječima, gestama. Naravno, uvijek ste spremni za zabavu, ali od partnera tražite mnogo više.

Posao: Na putu ste napretka i dobitka. Veoma ste cijenjeni, traženi, od vas se očekuju mudre riječi na važnim sastancima. Kolege i šefovi vam ukazuju sve veće povjerenje.

Zdravlje: Možete biti posebno zadovoljni.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Ljubav ponovo zauzima prvo mjesto na listi vaših prioriteta. Očekuju vas izuzetno lijepi događaji u vezi. Ako ste sami, neko će uskovitlati vaša osjećanja…

Posao: Rad doživljavate kao napor. Naravno, ne možete pobjeći iz svoje kože. Ipak, nemojte se koristiti raznim trikovima i zaobilaznim putevima u izbjegavanju obaveza.

Zdravlje: Zdravi, sretni, opušteni.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: U vaš život dolaze pozitivne promjene. Potreba za ljubavnim uzbuđenjima može vas odvesti u flert, a potom i u nešto ozbiljnije. Ako ste u vezi, osvježite je.

Posao: Prestaju određene ograničavajuće okolnosti. Stvaraju se uvjeti za novi početak. Kolege vas bolje prihvataju, stekli ste i povjerenje ljudi od autoriteta i položaja.

Zdravlje: Osjećate porast energije.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Sve ono što vas je uznemiravalo u vezi, postaje gotovo nevažno. Voljena osoba trudi se da dobijete dovoljno ljubavi. Imate sve više razloga za sreću i zadovoljstvo.

Posao: Previše ste opterećeni poslom. Istina, čini vam se da je obaveza svakim danom sve više, ali vi ste rastreseni i napeti. Kao da ste gurnuti u kovitlac snažnih događaja.

Zdravlje: Ne uzrujavajte se zbog sitnica.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Morate se više boriti za naklonost voljene osobe, ako želite da zadržite ljubav i sadašnji status. Ne riskirate previše. Ako ste sami, krenite ljubavi u susret.

Posao: Imate dovoljno snage, ali i dobrih ideja kako da uljepšate poslovnu svakodnevicu. Posebno ste uspješni u trgovini, na planu finansija općenito, u medijima ili umjetnosti.

Zdravlje: Opustite se, rasteretite se.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Više ste nego zadovoljni svojom vezom. Voljena osoba u svemu vam je velika podrška, pruža vam nježnost, nastoji vas okružiti ljubavlju, razumijevanjem i uzbuđenjima.

Posao: Međuljudski odnosi u poslovnoj sredini sve su skladniji. Naravno, sve se to pozitivno odražava i na vaš rad. Imate šansu da riješite vitalne, egzistencijalne probleme.

Zdravlje: Vrijeme je za uživanje.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Skloni ste svakovrsnom pretjerivanju i nestabilnom ponašanju. Budite spremni da na sebe preuzmete i dio krivice, ako vaš ljubavni život dobije neželjeni tok.

Posao: Možete previše burno reagirati na primjedbe kolega. Mislite da vas niko ne razumije. Zaboravljate da ni vi niste baš spremni da saslušate, razumijete i opravdate druge.

Zdravlje: Imate odličnu energiju.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Čini se kao da bježite od ljubavi. Niste spremni da povjerujete osobi koju volite. Lakše vam je da okrenete leđa osjećanjima i pravite se da vam nije stalo?!

Posao: Moguće je da morate raditi više poslova u isto vrijeme. Naravno, to vama nije teško, posebno ako se možete osloniti na pomoć bliskih osoba. Bolje usmjerite svoje snage.

Zdravlje: Energija u stalnom porastu.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Neprikosnoveni ste u šarmiranju i izvrsno se zabavljate, ali niste zadovoljni razvojem ljubavne situacije. Osoba koju volite čini vam se daleka, nezainteresirana, neuhvatljiva.

Posao: Prilike su blistave. Na putu ste napretka i ostvarenja ambicija. Bliska osoba može vam dati dragocjene savjete, ali i sami ste veoma snalažljivi i dovitljivi.

Zdravlje: Više se odmarajte i uživajte.

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Ljubav cvjeta, ali neke vam okolnosti ne dopuštaju da bezbrižno uživate. Ponekad vas i voljena osoba izbaci iz takta. Ako ste sami, ne vjerujte baš svakome.

Posao: Pred vama je naporna sedmica. Susrest ćete se s problemima koje ne možete lako sami riješiti. Nervira vas i želja nekih osoba da im uvijek budete od koristi.

Zdravlje: Odlično se osjećate.

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti