Jesenji trend: Klasovi pšenice kao dekoracija u domu

Piše: Redakcija

Predivna zlatna boja sušenih klasova pšenice može stvoriti vrlo impresivan izgled u prostoru, iskoristite je i vi i napravite svoju zlatnu čaroliju

 

Jesen je doba godine kada svoj dom možemo urediti krasnim dekorativnim detaljima gotovo besplatno, te u njima uživati sve do proljeća, a prostoru će dati toplinu i karakter domaćina. Uz već poznato  jesensko lišće, grane i plodove jeseni, zašto ove godine ne biste pokušali uvesti neke promjene i dati ekspresivniji izgled vašem sezonskom dekoru?

 

Riječ je o predivnom ukrasu koji dolazi ravno s polja, a u posljednje vrijeme ga sve češće viđamo u domovima. Pšenica je mnogima drag materijal za ukrašavanje doma, vraća nas u djetinjstvo i bezbrižno igranje na selu.

Predivna zlatna boja sušenih klasova pšenice može stvoriti vrlo impresivan izgled u prostoru i obogatiti ga svojom prisutnošću,  a možete je koristiti samostalno ili u kombinaciji s lišćem, kestenima, češerima, tikvama, kukuruzom i svim ostalim plodovima jeseni.

Svoju novu dekorativnu izjavu možete prikazati u staklenoj vazi, pletenoj košarici, keramičkoj ili porculanskoj posudi, metalnim kantama, drvenim kutijama ili drugim prikladnim posudama, te ukrasiti gotovo svaku prostoriju u domu. Od ulaznih vrata, prozora i stola do zida, hodnika, kuhinje ili kuhinjskih ormarića.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti