Holivudski dječak postao djevojčica: Tata – poznati preljubnik najveća mu je podrška

Piše: Preuzeti tekst

Glumačko-sportski bračni par Dwyane Wade i Gabrielle Union ovih dana imaju puno razloga za slavlje. Njihova kćera Kaavia James slavi drugi rođendan, a malena nas je time podsjetila na neobičnu ljubavnu i porodičnu priču ovoga para.

 

View this post on Instagram

 

Creative Director @kaaviajames Photographer @ayannnamcknight “Leaning on a pillar with one foot up”

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

Par se počeo viđati 2008. godine, godinu nakon što se on razveo od prve supruge Siohvaughn Funches, iako je razvod finaliziran tek 2010. godine. Funches je bila njegova školska ljubav, a vjenčali su se 2002. godine te dobili dvoje djece. Također, košarkaš je odgojio i sina svoje sestre Deanne. Ipak, njegov tada 12-godišnji sin povjerio mu se kako želi biti djevojčica te kako želi da ga se od sada zove Zaya, a ne Zion. Košarkaš je o tome javno progovorio u decembru 2019. godine u jednom sportskom podcastu, a tada je otkrio kako su on i supruga jako ponosni.

– Moja ljubav i moja odgovornost prema mom djetetu se nisu promijenili- zaključio je tada košarkaš koji sa suprugom odgaja djecu tako da budu uvijek iskrena i svoja.

 

View this post on Instagram

 

4 years of practice pays off🤸‍♀️

A post shared by Zaya Wade (@zayawade) on

Par ne skriva svoju ljubav, no nisu im uvijek cvale ruže. Naime, 2013. godine košarkašu je ljubavnica rodila dijete i to samo šest sedmica prije nego je kleknuo pred Gabrielle. Ipak, kasnije je glumica objasnila kako su u to vrijeme bili u prekidu te je time “obranila” činjenicu da je ostala s njom.

 

View this post on Instagram

 

𝕊𝕥𝕣𝕠𝕟𝕘𝕖𝕣 𝕥𝕠𝕘𝕖𝕥𝕙𝕖𝕣✊🏾 #happypride🌈

A post shared by Zaya Wade (@zayawade) on

Ljepotica se našla na udaru kritika javnosti da opraštanjem prevare ne šalje dobru poruku ženama, posebno nakon što su u javnost procurili dokumenti koji su otkrili kako njezine tvrdnje baš i nisu tačne te kako je par bio zajedno u vrijeme začeća. Kako god bilo, u augustu 2014. godine par je izgovorio sudbonosno “da” te se od tada za njih nije vezao niti jedan skandal.

Izvor: tabloid.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti