Prvi muž Sanje Kužet radio je kao obezbjeđenje, u braku su bili pola godine

Piše: Redakcija

Sanja Kužet, voditeljica jednog od popularnijih muzičkih takmičenja “Zvezda granda” nedavno se udala i dobila sina. Međutim, ono što je manje poznato javnosti jeste da ona već ima brak iza sebe iz kojeg također ima sina.

Prije devet godina, u periodu kada je radila na televiziji “Pink” kao voditeljica vremenske prognoze, Sanja je počela da se zabavlja sa Zoranom Piperom, članom obezbjeđenja vlasnika “ružičaste” televizije Željka Mitrovića.

Ljubav sa Piperom je kasnije krunisala brakom i dobila sina Strahinju. Prije nekoliko godina lijepa voditeljka je progovorila o svom prvom braku i tom prilikom istakla da su se Zoran i ona rastali u dobrim odnosima.

– Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se poslije godinu braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je Sanja svojevremeno.

Pročitajte još