Priznala da se boji oca: Britney Spears zbog njega prestala pjevati

Piše: Preuzeti tekst

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BoPSA6ogcgV/

Nakon što se razvela od supruga Kevina Federlinea 2007. godine, pop princeza Britney Spears doživjela je pshički slom te je obrijala glavu, a vođenje njene karijere i financija preuzeo je njen otac Jamie. Nakon što je prošle godine ponovno proživljavala psihičku krizu i završila na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi, 38-godišnjakinja je prestala nastupati, a za svoje probleme okrivila je oca, tvrdeći da ju je natjerao u ustanovu na liječenje i da je tjera da pije antidepresive.

Pokrenula je tada na sudu zahtjev da se Jamieu ukine pravo starateljstva, a njihova pravna borba još traje, piše Mirror. Gladstone Jones, advokat pjevačice, otkrio je sada na sudu koji je glavni problem koji Britney ima s ocem, veliki strah koji osjeća prema njemu.

Advokat je izjavio kako mu je Britney često znala govoriti da se boji oca i da neće nastaviti pjevati i nastupati sve dok on upravlja njenom karijerom. Podsjetio je kako pjevačica i Jamie više uopće ne komuniciraju niti su poslovno povezani, te je zatražio sud da ukine Jamieu punemoć nad karijerom i financijama njegove kćerke. S tim zahtjevom se složila i majka Britney, 58-godišnja Lynn, a Jamieova advokatica kazala je kako njen klijent nije komunicirao s kćerkom zbog toga što su joj njeni savjetnici rekli da prekine s njim svaki kontakt.

 

View this post on Instagram

 

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Jamieovi advokati u njegovu obrani inzistiraju na činjenici kako je on preuzeo Britneyine financije nakon njenog sloma, u trenutku kad su joj prijetile tužbe teške nekoliko miliona dolara. Međutim, on je stanje uspio preokrenuti i dovesti finacije u red, zbog čega se danas njeno bogastvo procijenjuje na 45 miliona dolara. To je dokaz, smatraju oni, kako je Jamie uvijek radio u najboljem interesu svoje kćerke te kako nema razloga da mu se oduzme uloga staratelja.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti