Nina Morić više ne skriva 17 godina mlađeg dečka

Piše: Redakcija
Naša najkontroverznija makenenka više ne skriva 17 godina mlađeg dečka

Nedavno je postalo poznato da manekenka s italijanskom adresom, Nina Morić, ponovo ljubi. I to ne bi bilo ništa neuobičajeno da se još sredinom augusta nije fotografirala i snimala s bivšim dečkom Vincenzom Chiricom kojeg italijanski mediji nazivaju “radoholičarem s juga”, a radi se o brokeru koji je Ninino srce osvojio nekoliko mjeseci ranije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

– Ne postoje riječi koje mogu opisati to što ja osjećam prema tebi – poručila je 44-godišnja manekenka novom odabraniku putem Instagrama.

A sada ga više ne skriva. Riječ je o 17 godina mlađem Marcu. “Ljubav počinje s osmijehom, raste s poljupcem, a završava sa suzom”, napisala je u opisu jedne fotografije.

Iako su italijanski mediji pisali da Ninin dečko ima 22 godine, ona je, odgovarajući na pitanja obožavatelja, otkrila da je ipak nešto stariji te da ima 27 godina.

Izvor: tabloid.rtl

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti