Tragična smrt glumice, bivši muž odlučio pokrenuti tužbu

Piše: Preuzeti tekst

Bivši suprug glumice Nayer Rivere, Ryan Dorsey, odlučio je pokrenuti tužbu u ime njihovog sina. Nesreća se dogodila u Kaliforniji u okolini Ventura protiv kojih je i podnio krivični postupak. On tvrdi da se nesreća mogla spriječiti.

U tužbi je, prenosi Fox News, navedeno kako glumicu nisu “informirali i upozorili na opasne uvjete na jezeru Piru, gdje je unajmila čamac”. Navode da je proces iznajmljivanja trajao par minuta, a niko od službenika nije Nayu upozorio na moguće opasne uvjete poput jakih struja i vjetra. Iako je glumici ponuđen prsluk za spašavanje, ona ga je odbila, a zaposlenik ga je ipak stavio u čamac, u tužbi je spomenuto da to nije dovoljno.

-Nisu je upozorili da mora nositi prsluk za spašavanje te su ga samo ubacili u čamac. Inspekcija je pokazala da čamac nije bio dovoljno opremljen za slučaj nesreće, a postoji zakonska odredba da to moraju osigurati-stoji u tužbi.

-U čamcu nije bilo sigurnosnih ljestava, užeta, sidra, radija ni bilo kakvih drugih sigurnosnih mehanizama koji bi spriječili da osoba tijekom plivanja bude odvojena od čamca- dodano je.

Tijelo glumice pronađeno je u julu, pet dana nakon što je nestala tokom izleta sa sinom. Sina je posada drugog broda pronašla kako spava odjeven u prsluk za spašavanje u brodu koji su unajmili. Njegovoj majci nije bilo traga. Kako je dječak ispričao, on i majka otišli su plivati. Ona mu je pomogla da se vrati na brod, a kad se okrenuo, vidio ju je kako nestaje u vodi, rekao je šerif okruga Ventura Bill Ayub.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli dorseyryan (@dorseyryan)


Izvor:Index.hr

Pročitajte još