Poremećeni porodični odnosi, smrt momka…Kako je danas Ariana?

Piše: Preuzeti tekst

U očima javnosti izgleda kao da ima sve što poželi, ali popularnoj  pjevačici Ariani Grande (26) život je priuštio mnoge tragedije. Loše ljubavne veze, poremećeni porodični odnosi, teroristički napad, anksioznost, nezadovoljstvo izgledom, depresija sve je to što je zabilježilo pjevačicin život, koja je na kraju svaki put našla utjehu u muzici.

Prije dvije godine Ariana se slomila nakon što je njen bivši dečko Mac Miller preminuo u  26. godini. Rezultati obdukcije pokazali su kako se slučajno predozirao kombinacijom alkohola, kokaina i fentanila. Pjevačica i Mac bili su u vezi dvije godine, a nakon što je preminuo kružile su glasine kako je Ariana kriva za njegovu smrt.

Nakon tragične smrti Millera, Ariana se našla u zagrljaju drugog muškarca. Bila je u vezi s komičarem Peteom Davidsonom(27) s kojim se kasnije i zaručila. No niti ova veza nije opstala. U intervjuima je isticala kako nije sve sjajno, a svađe i prekidi naposljetku su presudili. U čast burnom ljubavnom životu Ariana je posvetila pjesmu „Thank you, next“. Pjevanje joj je bilo svojevrstan bijeg od problema, kojih je imala puno. Smrt bivšeg dečka i prekid zaruka nisu jedino što ju je obilježilo. Njeni su se roditelji razveli kada je imala osam godina. Ariana je već tada počela pokazivati talent. Počela je nastupati na školskim predstavama, glumila je, pjevala i plesala. Mama ju je podržavala u izgradnji karijere, a sa 16 godina pjevačica je objavila prvi album. No to nije bilo sve.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)


Osim poremećenih porodičnih odnosa i neuspješnih ljubavnih veza, Ariani je život obilježio i teroristički napad na njenom koncertu u Manchesteru u maju 2017. No ona nije čekala da sve prođe s vremenom. Nije se predala kada joj je bilo najteže, a utjehu je ponovno pronalazila u muzici. Izgradila je karijeru, a njene pjesme postale su najslušanije na stream platformama. Snimala je, pjevala i plesala. Iz studija nije izlazila. Njen se trud isplatio, no jednom je prilikom rekla kako zbog prošlosti s oprezom nastupa na koncertima. Osim talenta, uspon u zvijezde Ariani je omogućio i njen imidž. Prepoznatljiva je po izgledu lutke, zahvaljujući dugoj kosi svezanoj u visoki rep. Ali, jednom je prilikom priznala kako ima ekstenzije. Nesigurna je oko svog izgleda jer se borila s aknama, a smatra kako je premršava, ali se ne može udebljati. Ne skriva niti kako bi jednog dana voljela otići na plastičnu operaciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)


Mlada zvijezda uprkos svemu i dalje misli pozitivno.  Otvoreno govori o svom izgledu kako bi mlađim obožavateljicama koje su se na nju ugledale pokazala pravu sliku. Često se šali na svoj račun, a mnoge su joj na tome zahvalne. Na Instagramu je prati 207 miliona pratioca.

Izvor: 24sata

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti