Strast za čizmama preko koljena se vratila!

Piše: S. M.

Vodič za cipele u ljetnim mjesecima prilično je jednostavan: ravne sandale ili sandale s visokom potpeticom… Međutim, kad je riječ o jeseni i zimi malo je složenija situacija u vezi s obućom. Iako ujesen nosimo obuću koja još podsjeća na ljetnu, zimi taj luksuz ne možemo priuštiti. Ali, nemojte zaboraviti da zimi imamo mogućnost da eksperimentiramo s raznim modelima čizama. Razmatrajući praktičnost i upotrebljivost, želimo se fokusirati i na privlačne izglede i stilove koji će vladati ove zime. Praktičnost i elegancija, koji su u prošlosti bili na suprotnim tačkama, postali su mnogo bliži posljednjih godina.

U prošloj sezoni prevladavala je ljubav prema čizmama do koljena, koje su nam dizajneri predstavili, ali ne brinite, isti se trendovi nastavljaju i ove sezone… Historija čizama preko koljena, koje su bile popularne početkom 2010-ih godina, datira iz davnih osamdesetih, kada je doslovno sve nošeno.  Čizme preko koljena počinju se ponovo pojavljivati ​​u 2020. godini, u uličnim stilovima i modnim pistama.

Modeli iz 2020. godine ne poznaju granice, pa ih možemo naći u raznim oblicima, s potpeticama ili ne, od različitih materijala, s kristalima, resama, i mnogim drugim. Uz čizme preko koljena navikli smo viđati uske traperice, mini suknje i haljine, ali neka vas to ne sprječava da vi napravite svoju kombinaciju koju želite. Kombinirajte ih s midi suknjama, razrezanim dugim haljinama, kožnim pantalonama ili trapericama ravnog kroja.



Uživajte u zimskim danima koji su pred nama i prepustite se svom slobodnom duhu i modnim izazovima

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti