Pretučeni glumac opet odgodio vjenčanje s plastičnom lutkom

Piše: Preuzeti tekst

 

Glumac i bodybuilder Yuri Tolochko poznat je javnosti zbog veze s plastičnom lutkom Margo, a s kojom se namjerava oženiti. Oni su vezi više od godinu, a zaprosio ju je nakon osam mjeseci veze.

Naišli su na brojne komentare i kritike javnosti, međutim ljubav je jača od svega. Vjenčanje su prvo odgodili zbog pandemije korona  virusa koja im je pomrsila planove. Naime, sada je ponovo došlo do nesporazuma. Jurij je ponovo odgodio ceremoniju jer su ga napali na ulici jer se obukao kao žena, prenose strani mediji.

Učestvovao je u transrodnom skupu u kazahstanskom gradu Almaty prije tri sedmice, a naposlijetku je napadnut i pretrpio je potres mozga te mu je slomljen nos. O toj je situaciji obavijestio svoje pratioce na Instagramu te objasnio kako je prije nekoliko mjeseci počeo koristiti ženski imidž za performanse te da je lik nazvao Amanda. Tvrdi kako je samo želio podržati prava transrodnih osoba na mirnom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)


– Sada se osjećam dobro, vjenčanje će biti uskoro – rekao je Yurij, koji se identificira kao panseksualac i kaže kako se može zaljubiti u lik, sliku, dušu ili samu osobu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)


Njegova Margo nije obična lutka već ju je Jurij „doradio“. Odveo ju je na plastičnu operaciju kako bi imala više samopouzdanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)


Izvor: 24sata

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti