Muzičar poslao poruku javnosti koju svi trebaju vidjeti i upozorio na jedan rizik

Piše: Preuzeti tekst

Popularni američki rnb muzičar The Weeknd (30) se sinoć pojavio na “American Music Awards” muzičkoj dodjeli nagrada sa zavojima na licu i svojim postupkom je zabrinuo publiku.

On je sinoć izašao na scenu da primi “AMA” nagradu za omiljeni soul-rnb album godine, a tom prilikom mu je cijelo lice bilo u zavojima i modricama, ali to je uradio sa jakim razlogom.

Naime,The Weeknd je u tom izdanju nastupio s kolegom Kenijem G. i izveli su njegove pjesme “In Your Eyes” i “Save Your Tears” i tako podigao medijsku pažnju. Muzičar želi upozoriti ljude da ne voze u pijanom stanju i tom prilikom je pokazao kakve se sve povrede mogu zadobiti kada pijana vožnja dovede do saobraćajne nesreće. Nije bio stvarno povrijeđen već je pokušao poslati veoma bitnu poruku, a to je počeo da radi još za vrijeme promocije novog albuma “After Hours”.

Izvor: Telegraf.rs

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Weeknd (@theweeknd)


.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti