Porodica zabrinuta: Ben Affleck u sve težem psihičkom stanju

Piše: Preuzeti tekst

Ben Afleck u teškom je psihičkom stanju, a to potvrđuju i paparazzo fotografije koje kruže na društvenim mrežama. Njegovi bliski prijatelji, kao i članovi porodice, su veoma zabrinuti za zdravlje holivudskog glumca. Kako novode, razlog je raskid sa kubanskom glumicom Anom de Armas. Taman kada je ponovo vratio vjeru u ljubav poslije razvoda od Jennifer Garner, i prevazišao veliki problem s alkoholom, no njegova sreća nije dugo trajala.

Anonimni izvor blizak paru otkrio je za magazin “Women’s Day” da su Ben Afleck i Ana prije oko mjesec dana raskinuli. Glumac je ovo veoma loše podnio. Prestao da jede i doslovce se izgladnjuje. Problemi su počeli kada je lijepa Kubanka na kraju, ipak, odbijena za ulogu nove “Bondove devojke”.

– Odbili su je za ulogu s obrazloženjem kako navodno nije vizuelno dobra za Bond franšizu. Jednostavno su joj rekli da nije dobrodošla na crveni tepih – otkrio je izvor i naveo da je Ana poslije svega naglo promenila odnos prema Benu.

– Ana je nakon toga počela drugačije da doživljava oskarovca, a on je to osjetio. Previše se vezao za nju i želio je da svo slobodno vreme provedu zajedno. Ali ona to nije želela. Smatrala je da mora više da se posveti svojoj karijeri, a prije svega mora da poradi na svom fizičkom izgledu – zaključio je izvor.

Izvor: Hello.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti