Neukrotivi Perry staje na ludi kamen i to sa 22 godine mlađom djevojkom

Piše: Preuzeti tekst

Matthew Perry (51), zvijezda “Prijatelja”, objavio je da se vjerio sa dugogodišnjom djevojkom Moli Hurvic (29). To je potvrdio časopisu “People”.

– Riješio sam da se vjerim. Srećom, desilo se da se zabavljam sa najboljom ženom na svijetu u ovom trenutku – rekao je Perry.

Perry se već dugo bori sa porocima, a nedavno je njegov očuh Kit Morisson u razgovoru za magazin “People” istakao da se Metju još uvek nije u potpunosti oporavio od teške operacije želuca na kojoj je bio 2018, kada je proveo tri mjeseca u bolnici.

Problem sa želucem koji Perry danas ima je posljedica burnog života koji je glumac vodio – godinama je neumereno konzumirao različite opijate, a o tome je iskreno u govorio. Nisam mogao da stanem. Na kraju su se stvari toliko pogoršale da to nisam mogao više ni da krijem, i tako su svi saznali. U životu sam imao uspone i padove, mnogo sam naučio iz svojih neuspjeha. Ono što mi je najbolje je da danas znam kako alkoholičarama da pomognem da prestanu da piju”, ispričao je on.

Izvor: žena.blic.rs

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti