Bolna prošlost Đorđe Davida: Prisjetio se tragično nastradalog oca

Piše: Preuzeti tekst

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B8y9frCpAfd/

Otac jednog od članova žirija popularnog takmičenja „Zvezde Granda“, Đorđa Davida, tragično je nastradao kada je pjevaču bilo samo 15 godina. Bolne prošlosti i događaja kojem je i sam prisustvao, Đorđe se prisetio s ogromnom tugom. Njegov otac bavio se politikom, a poslije porodične tragedije pjevač je želio drugačiji život za sebe. Želio je slobodu i izabrao je umjetnost. Završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a kako kaže, krivac za to bio je njegov, sada već pokojni otac.

– Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala radio televizija Beograd. Tada sam prvi put vidio Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge – rekao je David.

David je priznao da u početku nije imao namjeru da se bavim umjetničkim poslom. Međutim, na taj put odvela ga je velika životna tragedija kada mu je otac nastradao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)

– Moj otac je bio član saveza komunista, i do su svi gledali da prigrabe neku lovu i vikendice, a njega to nije zanimalo. On je bio tajni savjetnik u Titovom kabinetu – ispričao je pjevač, a onda se sjetio nemilog događaja čiji je bio učesnik.

– Bila je u pitanju politička namještaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka s glave nije falila a on je ostao na mjestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promijenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čovjeku naprave lom u glavi – rekao je Đorđe i dodao da je upravo zato odbio da ide očevim stopama:

– Tražio sam da se bavim nečim što daje slobodu, a to je umetnost.

Izvor: Hello.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti