Turska glumica izazvala buru na društvenim mrežama: Zašto nosiš križ, ako si muslimanka?

Piše: Preuzeti tekst

Serija „Sulejman Veličanstveni“ dosegla je svjetsku slavu, a time i njeni glumci čiji se privatni život prati u stopu. Jedna od njih je i Merve Bolugur, jedna je od najpopularnijih turskih glumica. Ova 33-godišnjakinja na Instagramu je poprilično aktivna te rado odgovara na pitanja obožavatelja. Međutim, pitanje koje je dobila u zadnjem obraćanju, glumica nije očekivala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merve Boluğur (@mervebolugur)

Naime, jednom od obožavatelja nije se svidjela činjenica kako Merve, inače muslimanka, oko vrata nosi privjesak križa pravoslavne crkve. „Zašto nosiš križ, ako si muslimanka?“, upitao je glumicu dotični pratitelj koji nije oduševljen potezom popularne glumice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merve Boluğur (@mervebolugur)

Ipak, ona o toj temi nije željela previše govoriti. „Poštujem sve religije, ali križ ima posebno, samo meni poznato značenje i neka na tome ostane“ samo je kratko je odgovorila.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti