Hana Hadžiavdagić u bolnici

Piše: Dž. S.

Sarajka Hana Hadžiavdagić-Tabaković, regionalno uspješna influencerica i voditeljica, na svom Instagramu obavijestila je pratioce i prijatelje da odlazi u bolnicu na zakazanu operaciju.

Naime, lijepa Hana objavila je na Instastoryju da se nalazi u bolnici i poručila da je dobro sve za sad, te da čeka nalaze. Kako je rekla, njena operacija treba biti danas oko četiri sata. Hadžiavdagić je dobila brojnu podršku, ali o čemu se radi, influencerica je najavila da će to naknadno saopćiti.

-Ni sanjala nisam da imam toliku podršku… To je zaista jedna ozbiljna armija opetnajljepših žena koja piše poruke s toliko ljubavi i pažnje, ovdje svako malo dođe novi buket. Nova poruka ili novi telefonski poziv. Kažu sestre kao da je Nova godina od silnog cvijeća. Da se ne radujem unaprijed čujemo se kad operacija bude završena i kad dođem k sebi- napisala je Hana, dok je na Instagramu objavila fotografiju sa svojim kućnim ljubimcem i poruku da “ima malu tremu pred operaciju ali s obzirom da je njenoj Hanči danas rođendan, zna da će sve biti ok”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti