Pjevač u 42. godini umro od Corona virusa: Prije smrti sam sebi dao vitaminske injekcije

Piše: Preuzeti tekst

Meksički pjevač Jerry Demara (41) se žalio na bolove u zadnjici nakon uzimanja injekcija vitamina, a dva dana kasnije je preminuo.

Zvijezda šoua “The Voice Mexico” umro je u ponedjeljak u 42. godini života, a strani mediji prenose da je umro zbog komplikacija usljed Covida-19.

48 sati prije smrti, Latinoamerikanac koji je nominovan za Gremija, je rekao da trpi nepodnošljive bolove nakon što je sebi samostalno davao injekcije vitamina u zadnjicu.

– U bolnici sam jer imam problema sa zadnjicom. Greškom sam tri dana ubrizgavao vitamine u isto mjesto – započeo je on.

– Prekjučer sam primio posljednju dozu. Šest sati moj bol je ogroman na skali do 10, bolelo je 12  – dodao je on.

Nije poznato koje vitamine je Demara ubrizgavao. On je zatim primljen u bolnicu u Kaliforniji zbog povraćanja i zbog stanja delirijuma u kom je bio.

Tokom snimka koji je snimao na Facebooku uživo, Demara je pravio strašne grimase od bola i teško je disao, a govoreći na španskom jeziku se žalio na liječenje koje je imao u bolnici. Nažalost samo dva dana poslije snimanja video snimka je umro.

Jerry je bio u srećnom braku 21 godinu i ima dvoje dece – kćerku Alison i sina Jerryja Juniora.

Izvor: Telegraf.rs

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti