Urnebesan video na društvenim mrežama: Ova moja žena je poludjela, pomozite mi molim vas

Piše: Dž. S.

Pandemija Corona virus s kojom se čitav svijet bori, natjerala je mnoge bračne parove da više vremena provode zajedno. Jedan muž napravio je urnebesan snimak na tu temu koji je postao hit na društvenim mrežama.

Naime, video je objavljen na Twitteru u kojem muž priča kako provodi vrijeme sa svojom suprugom, te mu ona sve vrijeme dobacuje šta treba uraditi, a on na kameri pokazuje papire na kojima poziva ljude u pomoć jer mu je žena poludjela.

Video je napravljen da bi nasmijao ljude. Iako autori objave na Twitteru nisu naveli ko je muž sa snimka, “Azra” otkriva da je riječ o Teu Domuzu, jednom od najpoznatijih bh. TikTokera. Naš magazin eksluzivni intervju sa Teom objavio je ovdje.


 

Teo i njegova supruga Eldina prije nekoliko dana dobili su četvrto dijete, kćerkicu Lanu. Inače, imaju još kćerke Asju i Zanu te sina Matea.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti