Božo Vrećo podijelio tužnu vijest na društvenim mrežama

Piše: Dž. S.

Poznati bh. interpretator sevdalinki Božo Vrećo na svom Instagram profilu iznenadio je sve objavom da mu majka Mila boluje od karcinoma.

U opisu fotografije poznati muzičar objavio je emotivnu poruku.

-Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu sa koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati…Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog “zlikovca” pobjediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti,hoću da samo vjerujem u to,da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim.

&n

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

bsp;

U brojnim komentarima koje je Božo dobio, podršku mu je izrazila i poznata pjevačica bivše grupe „Colonia“ Indira Levak.

Inače, Božo Vrećo svojevremeno je objavio knjigu koju je posvetio majci i svom odrastanju. Poznat je i po svom orginalnom imidžu koje je njegova majka uvijek podržavala

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti