Prvo stomak pa on: Nekadašnji zavodnik više ne krije djevojku

Piše: Redakcija

Nakon višemjesečnih nagađanja, 56-godišnji Russell Crowe prošlih mjeseci je snimljen kako strastveno ljubi 26 godina mlađu glumicu Britney Theriot. Par se upoznao još na setu filma “Broken City” 2013. godine, a sve su vrijeme igrali na kartu da su “dobri prijatelji”, oni nerazdvojni te oni koji se često nježno maze. No više se ne skrivaju. Duo je opsjednut tenisom koji često igraju u Sydneyju, a najnovije fotografije para još su jednom šokirale javnost zbog činjenice da slavni “Gladijator” izgleda sve zapuštenije. Russell danas tako ima sijedu kosu i gustu, sijedu bradu, a trbuh mu je sve veći.

Russell Crowe finds comfort in the arms of friend Britney Theriot | Daily Mail Online

Daily Mail

S druge strane, plavokosa glumica pokazala je utegnute noge i općenito liniju, pa ne čudi da se mnogi pitaju što je vidjela u nekad šarmantnom glumcu. Također, nije bilo teško za primijetiti kako Britney pomalo sliči njegovoj bivšoj supruzi Danielle Spencer s kojom ima dvojicu sinova. Nju je upoznao 1989. godine dok su zajedno snimali film “The Crossing”. S australskom pjevačicom glumac je imao vezu bez obaveza, pa se 2000. godine spetljao s holivudskom kolegicom Meg Ryan snimajući film “Proof of Life”. Godinu kasnije ponovo spetljao s Danielle s kojom se vjenčao 2003. godine na svom imanju na 39. rođendan.

Russell Crowe feels dad guilt for not spending enough time with his sons when they were younger | Bounty Parents

Bounty parents

Prvi sin Charles stigao je iste godine, a 2007. i drugi, Tennyson. Iako se par razveo krajem 2012. godine, razvod je finaliziran tek 2018. godine. Godinama se glumca nije povezivalo s drugim ženama, a tek su se prošle godine javile glasine kako ga je osvojila pjevačica Celine Dion, no tada je već u tajnosti uživao u vezi sa sadašnjom djevojkom koju više ne skriva.

Pročitajte još