Bira samo najbolje: Kako izgleda putovanje Ronaldove Georgine

Piše: Preuzeti tekst

Zahvaljujući svojoj vezi s jednim od najpopularnijih i najboljih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom, atraktivna Georgina Rodriguez dobila je priliku da uživa u životu namijenjenom samo ‘odabranima’. Milioni na njegovom računu dovoljni su da i Georgina isproba sve blagodati lagodnog života, a u koji spada i let privatnim avionom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Na svom Instagram profilu Georgina Rodriguez pohvalila se još jednim putem u nepoznato privatnim avionom, a svojim pratiteljima, kojih je 22 miliona, otkrila je i kako to sve izgleda. Odjevena u poderane traperice, ali i dizajnersku jaknu, čizme i maramu, koji i iz daljine ‘vrište’ poznatim logotipom Diora, Georgina se prvo fotografirala ispred privatnog aviona, a potom i u unutrašnjosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Na jednoj od fotografija spustila je naslone kožnih sjedala i s kćerkicom Alanom Martinom spava prekrivena skupocjenom Diorovom dekom, da bi potom zaigrala partiju Una s najstarijim Ronaldovim sinom Cristianom Jr.-om. Držeći Alanu Martinu u krilu, nazdravlja čašom nepoznatog pića, gledajući s osmijehom u kameru, dok je na posljednjoj fotografiji snimljena s leđa u Diorovoj zimskoj jakni.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti