Madonnina kćerka ponovo pokazuje dlakave pazuhe

Piše: Redakcija

Najstarija Madonnina kćerka, 24-godišnja Lourdes Leon, trenutno s dečkom Jonathanom Pugliom uživa u sunčanom Tulumu u Meksiku. S niskih je temperatura otišla na pješčane plaže na kojima je pokazala svoju odličnu figuru koju je, izgleda, naslijedila upravo od mame koja je nekada nosila titulu seks simbola.

Lourdes Leon

A osim što je mamina kopija, Lourdes već duže vremena jasno na društvenim mrežama iznosi stajalište o depilaciji. Upravo zato smo mogli već mnogo puta vidjeti njezina prirodna izdanja kao i ovoga puta kada su paparazzi na plaži uslikali njene dlakave pazuhe. Ipak su oni pali u drugi plan kada se pred objektivima fotografa ova ljepotica prošetala u minijaturnom bikiniju i pokazala zavidnu liniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERIK CAMPELLO 🌍 (@erik_campello)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti