Šta se dogodilo s licem Adrijane Lima?

Piše: Redakcija

AFP

Brazilska ljepotica Adriana Lima jedna je od najpoznatijih manekenki svih vremena te iako se penzionisala, ostat će upamćena i kao jedna od najpoznatijih Victoria’s Secret anđelica. Danas ima 39 godina, jedan propali brak te dvije neodoljive kćerke kojima je otac njen bivši suprug, srbijanski košarkaš Marko Jarić. Upravo tako, Adriana je neko vrijeme bila srpska snaha, a za Jarića se udala 2009. godine, 3 godine nakon prvog spoja. Brak je trajao do 2014., a službeno su papire potpisali 2016. Zajedno su dobili dvije kćerkice, Valentinu i Siennu zbog kojih su ostali u dobrim odnosima.

Poznato je kako se brazilska bomba čuvala do braka, pa joj je suprug bio prvi, a sama je više puta naglasila kako je to njen odabir koji će svako morati poštovati. A upravo je s jednom kćerkom viđena ove nedjelje u šopingu u Miamiju u ležernom izdanju, no njeno lice ostavilo je nekoliko upitnika iznad naših glava.

Iako je ljepotica bila bez šminke, njenoo lice izgledalo je nekako natečeno pa su se mnogi pitali od čega. Naime, za Adrianinu ljepotu se vjeruje kako je i dalje prirodne te kako ju može zahvaliti brazilskim genima i kvalitetnoj njezi. U svakom slučaju, jedna je Adriana Lima!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti