Čega se postidjela Leyla Hajrović

Piše: Redakcija

Supruga našeg fudbalera Izeta Hajrovića, Leyla Hajrović poznata je kao ljubiteljica skupocjenih krpica. Na svom Instagramstoryju objavila je fotografije. Naime Leyla je podijelila printscreen svog videa , koji je snimila za tadašnji vlog ,u kojem je kako je napisala imala tanje obrve, 10kg više i dužu kosu.

-Tako je čudno vidjeti mene s dužom kosom +10 kg i moju dugu kosu. Ovo je bilo tako sramno , voljela bih da sam imala lančano uže tada  – napisala je šaljivo na svom storyju. U videu koji je objavila objašnjava odakle su joj ispale slušalice , gdje Leyla iste traži ispod sjedista.

Inače Leyla i njen suprug poznati nogometaš Izet Hajrović su nedavno pokrenuli humanitarnu akciju, kojom su obradovali mnoge mališane širom BiH.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti