Slavni košarkaš izbacuje ženu i dijete iz kuće zbog 22 godine starije ljubavnice

Piše: Preuzeti tekst

Košarkaš Minnesota Timberwolvesa Malik Beasley privukao je puno pažnje posljednjih dana zbog burnog (izvan)bračnog života.

U subotu je 24-godišnja NBA zvijezda uhvaćena u flertu s Larsom Pippen (46), kojoj je na Instagramu poručio da ga usrećuje. Ranije ovaj mjesec uhvaćeni su kako se drže za ruke tokom šopinga pa su šuškanja o njihovoj aferi postala sve glasnija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Larsa Pippen (@larsapippen)

Kad su se na internetu pojavile fotografije, Beasleyjeva supruga Montana Yao nije imala pojma da je njen muž s Pippen. ”

-Wow, uopće ne poznajem tog čovjeka – poručila je tad Yao koja ima dijete s košarkašem.

Pippen ima četvero djece sa suprugom od kojeg se razdvojila, ali ne i rastavila, bivšom NBA zvijezdom Scottijem Pippenom.

Prošle sedmice Yao, manekenka i reperica, na Instagramu je tvrdila da su njoj i njenom djetetu rekli da mora napustiti porodični dom u roku od 10 dana zbog skandala. Yao je zahvalila pratiteljima na potpori, ali i priznala kako je ostala poprilično zbunjena te da nije dobila ni izvinjenje.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MONTANA (@montanayao)

;

Izvor: Index.hr

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti