Courtney Love pokazala previše dok je pozirala u kućnom ogrtaču

Piše: Redakcija

Courtney Love (56) iznenadila je fanove i pratioce na Instagramu golišavom fotografijom. Udovica Kurta Cobaina pozirala je u kućnom ogrtaču koji joj je otkrivao bradavicu.

-Čude se mojim skandalima, mojim osvetničkim ispranim astralima, sje**nima u crnim pastelama -, napisala je u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Courtney Love Cobain (@courtneylove)

„Dobro izgledaš”, “Tu sam prije nego što ovo izbrišu zbog golotinje”, “Court curo, vidimo ti bradavicu”, “Kakvo jutro”,samo su neki od komentara na fotografiji.

Podsjećamo, Courtney se proslavila kao pjevačica i glumica ranih 90-ih na grunge sceni, no prethodno je radila i kao prostitutka i striptizeta. No njeni problemi počeli su od ranog djetinjstva, pa je već s 12 godina završila u popravnom domu. Takav život doveo je do godina ovisnosti o alkoholu i teškim drogama, što je njeno tijelo zapamtilo. Kurta je nazivala ljubavi svog života, a do kraja 1991. godine bili su najpoznatiji par muzičke scene. Vjenčanje je održano u februaru 1992. godine na Havajima, a u augustu iste godine stigla je kćerkica Frances Bean Cobain.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti