Ella Dvornik iz 2005. i danas izgleda neprepoznatljivo

Piše: L. B.

PIXSELL

Blogerica i poduzetnica Ella Dvornik-Pearce prije skoro godinu rodila je svoje drugo dijete. Kao i s prvom kćerkom Balie, mlada mama redovno putem svojih društvenih mreža pokazuje kako izgleda svakodnevica s bebom. Originalna je kao i uvijek i to je ono što je čini drugačijom i jednom od najtraženijih blogerica na ovim prostorima.

Nekadašnja buntovnica i kćerka legendarnog muzičara Dine Dvornika svoje drugo dijete, kćerkicu Lumi Wren, rodila je neposredno prije početka pandemije, zbog čega su i njene roditeljske rutine morale biti prilagođene novom stanju. S mnogo nam je objasnila kako u izolaciji suprug i ona uglavnom mijenjaju pelene, čiste kuću i kuhaju.

– Nije baš uzbudljivo. Ali kad si stalno kući, stalno praviš nered i stalno moraš čistiti. Jako se veselimo da ovo sve završi – kazala je u intervjuu za “Azru“.

Zavirili smo u arhivu fotografija i pronašli fotografiju Elle Dvornik iz 2005. godine.

08.12.2005., Zagreb – Ella Dvornik, PIXSELL

Ella iz te godine i danas izgleda neprepoznatljivo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti