Pokazala šta je sve radila suprugu: Cardi B priredila reperu pravu rođendansku zabavu

Piše: Redakcija

Američki reper Offset (29) je 14. decembra proslavio 29 rođendan, a njegova supruga Cardi B (28) je tom prilikom podijelila s fanovima i pratiocima na Instagramu i Twitteru šta su sve radili tokom slavlja kod kuće.

– Srećan rođendan mužiću. Želim ti mnogo više pozitivnosti, mudrosti zdravlja i da nastaviš da imaš dobro srce. Hvala ti što si mi pomagao u posljednjih nekoliko mjeseci da sredim svoje poslove. Volim te. Ludujmo večeras – napisala je reperica u opisu objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)

 

Par nije mogao sakriti hemiju koja je među njima na novim video snimcima, pa je reper sve vrijeme ljubio po vratu i grudima, dok je ona sve snimala telefonom ispred ogledala. Na Twitteru je objavila snimak, kako mu sjedi na grudima i twerkuje.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti