Velika sreća u domu Aleksandra Seksana: Prvi rođendan sina Ilana

Piše: A. Z.

Poznati bh. glumac Aleksandar Seksan i Amina Huseinčehajić sredinom novembra prošle godine izgovorili su sudbonosno DA, a 16. decembra dobili su svoje prvo dijete. Ovu vijest je objavila njihova vjenčana kuma TV voditeljica Tanja S. Đurović, a sada je podijelila i sreću zbog prvog rođendana njihovog sina. Naime, Tanja je na svom Facebooku uputila čestitku njihovom sinu:

– Mom najdražem dječaku Ilanu (pored Andreja i Leon Vida) je godina dana! Posebna ljubav je utkana u odnos njegovih roditelja i mene… Nema riječi za opisati koliko se volimo, a ovaj mali najslađi dječak je sada i moje kumče! Hvala mama Amina i tata Aleksandar što ste mi ukazili tu veliku čast da baš ja budem kuma ovom premilom i preslatkom mladom gospodinu u životu! Volim vas.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti