Zaručnik tvrdi da nije imala nijednu operaciju

Piše: Redakcija

Jocelyn Wildenstein već je godinama poznatija pod nadimkom “žena mačka” zbog svog stravičnog izgleda od kojeg se ježe sve dlake na tijelu. Proslavila se 90-ih nakon razvoda od trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a tada je u sudskom sporu dobila više od 2 milijarde dolara. Od 2017., ova je 80-godišnjakinja zaručena za 53-godišnjeg modnog dizajnera Lloyda Kleina s kojim je u vezi već 15 godina.

Ono zbog čega se mnogi smiju su izjave njenog zaručnika koji tvrdi da nikada nije otišla pod nož iako je to jasno kao dan. “Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Jocelyn uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas”, rekao je i šokirao.

Zaručio ju je s 32-karatnim prstenom čiju je vrijednost teško i pogoditi, a izgleda da kod njih ljubav cvjeta kao prvog dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bdu_tv (@bdu_tv)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti