Jezivo: Šta se desilo s Britney Spears?

Piše: Dž. S.

Slavna zvijezda Britney Spears nakon što se razvela od supruga Kevina Federlinea 2007. godine, pop princeza Britney Spears doživjela je pshički slom te je obrijala glavu, a vođenje njene karijere i financija preuzeo je njen otac Jamie. Nakon što je prošle godine ponovno proživljavala psihičku krizu i završila na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi, 38-godišnjakinja je prestala nastupati, a za svoje probleme okrivila je oca, tvrdeći da ju je natjerao u ustanovu na liječenje i da je tjera da pije antidepresive.

Naime, poslije turbulentnog života kojeg je imala i sva dešavanja koja su je zadesila, ovoga puta Spears je objavila fotografiju i video na kojim ne liči na sebe. Mnogi zabrinuti fanovi su ispod njenih objava ostavljali komentare, čudeći se, komentirajući kako izgleda i da opet nije dobro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)


Jezivi snimci i njen pogled na fotografijama nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Šta se to desilo s nekadašnjom pop ikonom, ostaje nam da vidimo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti