Madonna pokazala ožiljke, pa zabrinula fanove širom svijeta

Piše: Redakcija

Poznata američka pjevačica Madonna (62) pokazala je ravne trbušnjake i impresivnu figuru u ogledalu, a ono što je naglasila jeste njen “prelijepi ožiljak”, zbog kog su se mnogi fanovi zabrinuli za nju.

Naime, Madonna je objavila dva selfija na Instagramstoryju u nedelju uvečer na kojima pozira u crnom topiću i u donjem vešu a, na njenoj butini se vidi ožiljak i kružne modrice koje je imlala na nogama.

 

Njeni zategnuti trbušnjaci i geometrijski nevjerovatna stražnjica su bili u prvom planu. Pop zvijezda je naglasila da se radi o oporavku od operacije i da zbog toga ima kružne modrice.

– Oporavak, terapija čašama, prelijepi ožiljak – napisala je Madonna u opisu svoje objave.

 

Prije nekoliko mjeseci se šuškalo da je slavna pjevačica ugradila implante u zadnjicu, a mnogi smatraju da je tom prilikom pretjerala i da ne treba u 63. godini da se pridružuje trendu koji su pokrenule 30 godina sestre Kardashian.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti