Prelijepa transrodna glumica, prvi put objavila sliku kao muškarac

Piše: Redakcija

33-godišnja holivudska glumica Ellen Page, koja se proslavila ulogama u filmovima Juno i Inception, objavila je početkom decembra da se identificira kao transrodni muškarac pod imenom Elliot.

Ellen se prije dvije godine udala za plesačicu Emmu Portner s kojom je od 2017. godine, a prije šest je priznala da voli žene na jednoj konferencji za ljudska prava u Las Vegasu. Dugo i iskreno priznanje objavila je na Facebooku te oduševila suprugu, obožavatelje i slavne kolegice svojom hrabrošću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elliotpage

“Dragi prijatelji, želim podijeliti s vama da sam transrodna osoba, koristim za sebe zamjenice on/oni i zovem se Elliot. Osjećam se sretno što mogu napisati ovo, da sam na ovom mjestu u svom životu. Nevjerovatno sam zahvalna zbog ljudi koji me podržavaju na ovom putovanju. Molim vas i za strpljenje. Sretna sam, ali i u velikom strahu od invazije u svoj život, mržnje, šala i nasilja”, poručila je na početku objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elliotpage

U nastavku je objasnila kako je mržnja prema takvim osobama u svijetu jako velika, posebno prema crnim i latina ženama, a tu je i visoka stopa samoubojstva.

“Jako se ponosim Elliotom. Trans, queer i nebinarne osobe su dar ovom svijetu. Molim vas za strpljenje i privatnost te da mi se pridružite u podršci trans-životu svakog dana. Volim što sam trans i queer i moja ljubav ide svima sličnima. Vidim vas, volim vas”, zaključila je glumica nominirana za prestižnog Oscara.

Izvor: tabloid.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti