Wow! Svi se okreću za njom, a ima 51. godinu

Piše: Redakcija

Muzički par Gwen Stefani i Blake Shelton viđeni su u Pasadeni tokom odlaska u muzički studio. Kao uvijek, sve oči bile su uprte u Gwen koja s 51. godinom izgleda zaista senzacionalno. Iako je jasno kako redovito koristi botoks, jer ima lice barem dvadeset godina mlađe žene, i dalje je jako zgodna, a još uvijek ima vitku liniju na kojoj bi joj pozavidjele mnoge. Po već uobičajenom obrascu, Gwen je bila u izdanju za kojim se također okretalo, a radi se o jakni i minici u tri boje – bijeloj, crnoj i zelenoj – te mrežastim čarapama koje je obukla na bijele, kaubojske čizme.

Neki će reći kako je kombinacija upitna, no ono što volimo kod pjevačice jest što zna nositi i takve kombiacije bolje nego iko drugi. Platinasta plavuša ovu će godinu pamtiti i po dobrome, jer se zaručila za country pjevača Blakea Sheltona nakon pet godina veze, a sretne vijesti potvrdila je pjevačica na Instagramu fotografijom poljupca te s prstenom na ruci. “Da, molim”, napisala je uz fotografiju. Blake je zatim objavio istu fotografiju te joj poručio: “Hej, Gwen, hvala ti što si spasila moju 2020. i ostatak mog života.” Podsjetimo, par se upoznao 2014. godine kad su oboje učestvovali u američkom The Voiceu. U to vrijeme, ona se razvodila od rokera Gavina Rossdalea s kojim ima troje djece, a on od country pjevačice Mirande Lambert. “Bili smo na istom mjestu. Oboje smo se osjećali izdano i kad smo saznali da prolazimo kroz istu stvar, to nas je povezalo”, rekao je jednom prilikom muzičar koji je bivšu suprugu optužio za varanje.

Gwen Stefani

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti