Glumica doživjela tužnu sudbinu baš poput uloge koju je igrala u filmu „Sam u kući“

Piše: Preuzeti tekst

Irska glumica Brenda Fricker iza sebe ima 40 godina karijere, dobila je Oscara za svoju ulogu u filmu ‘Moje lijevo stopalo’, no publici je vjerovatno najbolje poznata kao žena koja hrani golubove u filmu ‘Sam u kući 2’. Nedavno je progovorila kako ona doživljava period parznika. Tokom gostovanja u emisiji The Ray D’Arcy Show Brenda Fricker rekla je da bi lagala kad bi svoje Božiće opisala sretnima i lijepima.

– Stara sam i živim sama. Zna biti vrlo mračno. Jednostavno isključim telefon i spustim rolete. Unaprijed sebi snimim neke dobre programe i imam svog psa pa tako provodim vrijeme. Ne želim zvučati negativno, no to je nešto drugačiji Božić, to je sve – rekla je 75-godišnja glumica.

No, Božić nije jedini praznik koji Brenda Fricker teško podnosi.

– Nova godina mi je stvarno teška. Nema nikoga koga mogu zagrliti ili kome mogu dati osmijeh kad u ponoć zazvone crkvena zvona. Ne mogu pobjeći tim zvonima – rekla je Brenda Fricker koja je glumila u više od 30 filmova i serija, no smatra se u penziji od 2013.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti