Dok tata Džeko odmara u Sarajevu, preslatka Dalia s Instagrama poručuje: “Ciao”

Piše: M. K.

Dok bh. nogometni dijamant Edin Džeko boravi u Sarajevu i druži se s prijateljima, njegova supruga, manekenka Amra Džeko, s kćerkicom Dalijom je u Italiji, a večeras je objavila i njenu preslatku fotografiju.

Simpatičnoj bebici uz sliku dodala je poruku “Ciao”, a cijela objava, kao i obično, izazvala je salve oduševljenja Amrinih pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amra Džeko (@amradzeko)

“Med, medeni!”; “Za razglednice beba”; “Kako je medena”; “MasAllah djeca su ti sva premedena”; “Puno liči na brata”; “Preslatka beba neka je ziva i zdrava”, redaju se komentari ispod Amrine objave.

Inače, Amra je danas i na svojim Instastoriyima objavila slike slatkih trenutaka sa svojim četvrtim djetetom, kćerkicom koju je rodila u septembru ove godine.

S druge strane, na svom Instagram profilu Edin Džeko večeras je objavio story iz restorana “Brajlović” gdje ga je ugostio poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović. No kako bi olakšao Amri u obavezama s djecom u Sarajevo je doveo kćerkicu Unu i sina Danija, koji provode vrijeme u igraonicama s njihovim drugarima u bh. prijestolnici.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti