Irina Shayk i kćerka modno usklađene: Mamina kopija

Piše: L. B.

Irina Shayk i njena kćerkica Lea De Siene odnose pobjedu za najslađi dvojac ove sedmice. Prelijepa ruska manekenka prošetala je New Yorkom sa svojom kćerkom, a pritom su bile obučene u identične jakne. I dok je Irina, žena koju s punim pravom nazivaju ‘hodajućim seksepilom’, začinila svoj look crvenim kardiganom i crvenim kožnim čizmama, malena je bila neodoljivo preslatka u šarenim čizmicama i s kapicom na glavi.

Foto: newswep.com

Lea De Seine Cooper plod je bivše ljubavi između ruske manekenke Irine Shayk i glumca Bradleyja Coopera. Podsjetimo, 45-godišnji Bradley se u 34-godišnju manekenku zagledao nedugo nakon prekida s njenom puno manje poznatom kolegicom Suki Waterhouse koja je danas u sretnoj vezi s glumcem Robertom Pattinsonom. Par je prekinuo u martu 2015. godine, a već sljedećeg mjeseca Bradleyja je tješila po mnogima jedna od najljepših žena svijeta. Par se zaručio u tajnosti negdje u 2016. godini, a krajem iste godine otkriveno je kako Irina čeka njihovo prvo dijete. O tome se počelo šuškati na reviji Victoria’s Secreta kada je u svakom izlasku na pistu imala vješto skriven trbuh. U martu 2017. godine rođena je malena Lea koja od mame, polako ali sigurno, nasljeđuje ljubav prema modi i skupocjenim dizajnerskim krpicama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti