Maja Graholski u Zagrebu nakon užasnog potresa: Uspjeli smo izaći iz kuće

Piše: Dž. S.

Nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku ,vlada, panika i užas na ulicama. Maja Graholski direktorica dječijeg sajama u BiH se oglasila povodom ovog užasa koji je zadesio i nju. Naime, ona je na svom Instastoryju objavila nekoliko fotografija.

-Opet nas je pogodio snažan potres, a po osjećaju trajao je najduže do sada! Uspjeli smo izaći iz kuće i bili smo vani dok podrhtavanje nije stalo. Izludit će nas ova 2020, dva potresa jedan za drugim 4.2, pa 6.3 po richteru. Pala je mreža, u gradu ne rade semafori, u Petrinji , gotovo nema kuće koja nije oštećena. Hvala svim prijateljima koji pišu zovu iz Sarajeva i Beograda, gdje se isto jako osjetilo podrhtavanje. Fizički smo dobro, a psihički se držimo zbog djece koja su na rubu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti