Cristiano Ronaldo je prvi u historiji koji je srušio rekord 1. dan Nove godine…o čemu se radi?

Piše: Preuzeti tekst

Napadač Juventusa i kapetan portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo je ovaj rekord srušio na prvi dan 2021. godine. Naime, jedan od najboljih fudbalera svijeta prva je osoba u historiji koja na Instagramu ima 250 miliiona pratitelja.

Osim fotografija i snimki na kojima trenira i pokazuje zavidne nogometne vještine, Ronaldo s pratiteljima nerijetko dijeli i porodične trenutke, pozirajući sa zaručnicom Georginom Rodrigez, djecom i svojom majkom za koju je jako vezan.

Među posljednjim objavama je porodična novogodišnja fotografija ispod koje je izrazio nadu da će ova godina svima biti bolja od prošle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)


-2020 godina nije bila lagana, u to nema sumnje. Niko ne može biti ravnodušan prema boli i patnji koje je covid-19 donio na svijet. Ali sada je vrijeme da se vratimo i pokažemo da, zajedno, možemo napraviti razliku. Jer, bez obzira na to koliko je pad težak, ono što nas stvarno definira je način na koji ustanemo i koliko smo brzo spremni na nove prepreke. Pokušajmo, dakle, 2021. godinu pretvoriti u prekretnicu, novi početak.. Jer svi mi i dalje možemo postati bolje verzije sebe. A ako sve to napravimo zajedno, to bi zapravo mogla biti tajna da stvari krenu na bolje – poručio je Ronaldo.

Na drugom mjestu najpraćenijih osoba na Instagramu je pjevačica Ariana Grande s 213 miliona pratitelja. Glumac Dwayne Johnson s 209 miliona je treći i ujedno je osoba koju prati najviše Amerikanaca.

Izvor: Index.hr

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti