Kanye West se nakon razvoda seli u London

Piše: Preuzeti tekst

Od kako je odjeknula vijest da se Kim Kardashian i Kanye West razvode, javnost sa nestrpljenjem isčekuje nove detalje. Mediji špekuliraju da Kanye ozbiljno razmišlja da se nakon razvoda preseli u London.

-Kanye je rekao prijateljima kako svoju budućnost vidi u Londonu kad se razvod finalizuje. Također, želi u Evropi da proširi svoju ekipu sa kojom redovno nastupa, te misli kako bi London mogao biti dobar početak za to – ispričao je izvor za Mirror.

Iako je ova vijest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardashian, Pam Behan (52), u samom početku njihovog odnosa znala je da to neće opstati.

-Za razliku od Kim, Kanye nije znao da se nosi sa ogromnim uspjehom. Divim se Kim što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog djece – rekla je za The Sun.

Izvor: Telegraf

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti