Kako s dekorativnim jastucima osvježiti prostor

Piše: Redakcija

 

Već odavno znamo kako su prilikom uređenja interijera sitni detalji ključni. Tako primjerice uz svega nekoliko novih ukrasa prostoru možete podariti svježinu, a pritom i sačuvati kućni budžet. Upravo iz tog razloga, želite li osvježiti prostor, predlažemo da se odlučite za dekorativne jastuke kojih ima mali milion i koji u svega nekoliko trenutaka prostor transformiraju u novu i zanimljivu dizajnersku priču.

Dekorativni jastuci su zanimljiv i nadasve dinamičan detalj koji podiže svaki prostor te ga čini drugačijim. Zato nije nimalo neobično što su pri vrhu liste prioriteta kada govorimo o minimalnim, ali značajnim preinakama koje unosimo u svoj interijer. Što se tiče prostorija gdje dekorativni jastuci mnogu stajati, mogućnosti je i više no što se na prvu čini. Naravno, najčešći su u dnevnim i spavaćim sobama, ali dekorativni jastuk primjerice možete staviti i u hodnik imate li fotelju ili klupicu za obuvanje cipela, a nisu isključeni niti u blagovaonskom dijelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izzy Leonard (@nest_number_9)


Što se tiče dnevnog boravka, volimo razigrane i vesele motive i boje, ali i uzorke koji upadaju u oko, a prilikom odabira dekorativnih jastuka za spavaću sobu ipak je u fokusu nešto decentniji stil koji smiruje i opuštaMogućnosti je doista pregršt, a kako bismo vas inspirirali i probudili u vama male kreativce, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih ideja kako u prostor ukomponirati divne jastuke pa ne sumnjamo da ćete pronaći ono nešto što vam se najviše sviđa i već narednih dana prostoru u kojem boravite podariti svježinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bohemian Decors (@bohemian_decors)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by In My Domaine (@inmydomaine)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEBASTIAN (@mosebacke)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kip&Co USA (@kipandcousa)


 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti