Kućni ljubimci slavnih: Ko ima psa i mačku, a ko sovu, magarca i konja?

Piše: A.K.

Kućni ljubimci donose radost i nježnost u svaki dom, a poznate ličnosti često dijele fotografije svojih kućnih ljubimaca, s kojima nastoje provesti svaki slobodan trenutak koji imaju.

U Bijeloj kući prvi put će boraviti udomljeni pas. Joe Biden i supruga Jill prije dvije su godine udomili Majora, štenca njemačkog ovčara.

Pas pjevačice Katy Perry, Nugget često je u centru pažnje, prateći svoju slavnu vlasnicu na događaje i koncetre.

Nagrađivana Grammy pjevačica Taylor Swift često ističe da je opsjednuta svojim mačkama koje je nazvala Meredith Grey, Olivija Benson i Benjamin Button.

Ruski predsjednik Vladimir Putim poznat je kao osoba koja voli životinje, a vlasnik je tri psa i jednog konja. Pse je dobio kao poklone od državnika širom svijeta. Svi Putinovi ljubimci žive s njim u rezidenciji u Moskvi.

Arnold Schwarzenegger osim psa ima ponija i magarca, a na svom Instagram profilu često dijeli smiješne videe na kojima prikazuje kako ih hrani.

Popularna glumica Salma Hayek veliki je ljubitelj ptica, a za svog kućnog ljubimca izabrala je sovu, koja najviše voli da se igra sa njenom kosom.

Glumica Reese Witherspoon slobodno vrijeme provodi u šetnji sa svojim labradorom Hankom i plavo-sivim francuskim buldogom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti