Pokćerka Kamale Harris ne mari za komentare: Feministkinja koja ne brije pazuhe

Piše: E.Dž.

Novo osvježenje u Bijelu kuću unijet će i Ella Emhoff, pokćerka Kamale Harris, koja je već odavno osvojila društvene mreže. Ona ima samo 22 godine i ima stil koji je mnoge oduševio, umjetnica je i studentica na umjetničkom univerzitetu Parsons.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)

Njezino pojavljivanje na inauguraciji prošlo je u znaku kostima talijanske modne kuće Miu Miu, dizajnerice Miuccije Prade, čiju estetiku obožava jer je dovoljno pomaknuta da ima doticaj sa željama mlade publike. Odabrala je mladenački,  glamurozan kaput s tihom porukom o snazi.

 

Osim što voli talijansku modu, Ella je pobornica feminističkog pokreta, ne brije pazuhe, aseksualna je i ne mari za komentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)

Njezin otac Doug i majka, producentica Kerstin u braku su bili od 1992. godine do 2008. godine, a imaju dvoje djece, Colea i Ellu.

Već se godinama bavi dizajniranjem i proizvodnjom unikatnih komada odjeće i modnih dodataka, koje redovno predstavlja na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)

Planira pokrenuti svoj modni brend, a čak je razmišljala da svoj kostim za inauguraciju sama skroji, ali je kasnije odustala od te ideje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti