Neslihan Atagul napušta seriju zbog bolesti: Oglasila se video porukom

Piše: I.J.

Mlada turska glumica Neslihan Atagul Dogulu (28) koja tumači glavnu ulogu u seriji „Ambasadorova kći“, iznenadila je obožavatelje objavivši da napušta seriju.

Ovoj miljenici publike dijagnosticiran je sindrom propustnog crijeva te zbog zdravstvenih poteškoća ne može nastaviti snimanje. Umjesto nje, glavnu ulogu će preuzeti Tuba Buyukustun, ali su za glumicu scenaristi napravili novi lik.

Neslihan se putem Instagrama obratila fanovima te zahvalila na porukama podrške.

„Pozdrav svima! Najprije se želim zahvaliti za sve poruke podrške koje ste mi poslali, za prelijepe želje, vašu dobru volju, za vaše posjete, poklone, molitve… hvala vam hiljadu puta što ste tu, što me ne ostavljate samu, hvala vam mnogo! Kao što vidite nisam loše. Dobro sam. Trudim se biti dobro. Morala sam odmoriti malo. Još uvijek mi je to potrebno, zato ću nastaviti odmarati. Ali ja sam dobro“ – kazala je lijepa turkinja koju na Instagramu prati više od 11 miliona ljudi.

Neslihan smo već imali priliku gledati u serijama „Crna ljubav“ i „Pitanje časti“. U sretnom je braku s 10 godina starijim turskim glumcem Kadirom Dogulu kojeg znamo iz serije „Pitanje časti“ na čijem snimanju su se i zaljubili.

Mlada turkinja rođena je 1992. godine u Istanbulu, a prvu ulogu ostvarila je u turskom filmu „Prva ljubav“ 2006. godine koja ju je vinula među zvijezde. Od tada je glumila u brojnim turskim filmovima i serijama te postala miljenica publike.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti