Kakve je uspomene podijelio Čola?

Piše: I.J.

Popularni Sarajlija Zdravko Čolić još uvijek budi interes javnosti, kako svojim glasom, tako i šarmom, a skoro da nema grada u bivšoj Jugoslaviji u kojem Čola i danas nema armiju fanova, a među njima i nemali broj žena.

Markantni pjevač oduševio je pratitelje na Instagramu podijelivši fotografije sa koncerta u Makedoniji davne 1973. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial)

„Kočani (Makedonija), 1973.godina, koncert u Domu kulture.“ – napisao je Čola u objavi koja je u veoma kratkom roku prikupila veliki broj pozitivnih komentara.

„Jedan veliki gospodin!“, „Estrada ex Yu ne može da ima toliko zvijezda, ali jedno je sigurno da je Čola najsjajnija i da zaslužuje taj epitet jer je stvarno ljudina i prava zvijezda“, „Bio i ostao ljubav iz mladosti. Naravno, samo po pjesmama. Ajde, ko nije imao Čolin poster, iz tri dijela, zaljepljen na vratima😂😂😂. Generacija 60 i neke“ – samo su neki od komentara obožavatelja.

Ovaj miljenik žena u sretnom je braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije kćerke Unu i Laru.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti