Ovakvu Georginu nismo navikli vidjeti

Piše: Dž. S.

Vjerenica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez iznenadila je sve svojim nesvakidašnjim outfitom. Ova ljepotica važi za jednu od najatraktivnijih žena, koja svojom ljepotom i izgledom oduševljava sve. Pratitelje često počasti fotografijama na društvenim mrežama, te je i ovaj put objavila fotku, ali u nešto drugačijem izdanju. S obzirom da smo je navikli vidjeti uvijek dotjeranu i sređenu, ipak vjerenica slavnog fudbalera pozirala je u nešto ležernijoj odjeći  u kojoj, nismo navikli da je vidimo.

Atraktivna Georgina izgleda lijepo ma šta god ona obukla. Njeni fanovi su to i potvrdili, jer ih je sve fascinirala kao i uvijek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)


„Lijepa“, „Sviđa mi se izgled“, „Sviđa mi se kako izgledaš“, „Kraljica“, „Zgodna“, „Fantastična djevojka“, „Lijepa si“, Izgledaš prelijepo kao i uvijek“, „Volim ovo“, samo su neki od kometara na njenu objavu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti