Kakva majka takva kći: Mezimica Salme Hayek izrasla u pravu ljepoticu

Piše: Redakcija

Valentina Paloma, kćerka Salme Hayek, izrasla je u pravu ljepoticu. Glumica svoju mezimicu krije od očiju javnosti i njene fotografije vrlo rijetko dijeli na društvenim mrežama. Izgled 13-godišnje Valentine prvenstveno je poznat  zahvaljujući paparazzi fotografijama.

Salma i Valentina se često mogu vidjeti skupa. Rado posjećuju filmske premjere i dodjele nagrada. Poput mnogih tinejdžerica i Valentina je velika zaljubljenica u modu te rado pravi društvo majci na revijama poznatih svjetskih dizajnera.

Ona je jedino dijete glumice, dok njen suprug Françoisa Pinault iz prijašnjih veza ima troje djece. Susret milijardera  i holivudske zvijezde  u Veneciji 2006. godine bio je toliko fatalan da je nakon godinu dana veze glumica rodila Valentinu.

Cijela njihova veza bila je burna. Iza sebe imao je brak s Dorothée Lepère, sina koji je dobio ime po njemu i kćer Mathilde i mnoge navodne ljubavne veze.

U vrijeme kada je upoznao Salmu okončavao je vezu sa supermodelom 90-ih Lindom Evangelistom, koja je i sama ostala u drugom stanju. Nakon što je rodila sina Agustina, Pinault je zanijekao da je dijete njegovo, a kasnije je ipak otkrio medijima kako je ipak znao da je on otac.

Kada je Salma doznala za Lindu Evangelistu i izvanbračno dijete prekinula je vezu u julu 2008. godine i vratila se u Hollywood, ali on je učinio sve da je vrati u svoj život.

Sada se se druži s njegovom djecom, a teški dani su daleko iza njih. Ova velika porodica  se često može vidjeti u zajedničkoj šetnji i na ručku.

(Priredila: E.Dž.)

Pročitajte još