Koga ljubi Kourtney Kardashian?

Piše: Preuzeti tekst

Novi momak Kourtney Kardashian veliko je iznenađenje za sve. Naime, oni su zajedno proveli vikend u Palm Springsu, gdje njena majka Kris Jenner poseduje kuću.

Godinama bliski prijatelji na ivici flerta Kourtney Kardashian, i bubnjar iz benda „Blink 182” Travis Barker, počeli su se zabavljati krajem prošle godine.

U subotu su njihovi pratioci na Instagramu primjetili da su zvijezda rijalitija i bubnjar postavili sličnu fotografiju pored bazena na svojim storijima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ExtraTV (@extratv)

– Zajedno su u Palm Springsu i zabavljaju se oko mjesec ili dva. Oni su dugo bili prijatelji i komšije, a sada su postali ljubavnici – rekao je izvor blizak paru.

Oni se poznaju godinama jer oboje žive u Calabasasu, a i Travis se nekoliko puta pojavljivao u rijalitiju „U korak sa Kardashijanima”, prenosi američki mediji.

Travisu je Kourtney „zapala za oko” i uvijek je tu bilo flerta, rekao je izvor blizak paru. Imaju dosta toga zajedničko, a Kourtney se posebno dopada to što je Travis posvećen otac. Vole zajedno da se druže s djecom i svi se slažu, dodao je, trenutno su vrlo opušteni povodom njihovog odnosa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli travisbarker (@travisbarker)

Par se pojavljivao više puta u javnosti iako su tada tvrdili da su samo prijatelji.

U martu 2019. godine Barker je na govorkanja o ljubavnoj vezi odgovorio da mu je Kourtney samo draga prijateljica i ništa više. Razjasnio je da ima veliko poštovanje i ljubav za Kardashijane, i da je njegova ljubav platonska.

Kourtney je prethodno bila u vezi s top-modelom Younesom Bendjimom i glumcem i modelom Lukom Sabbatom.

Izvor: Story.rs

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti