Iako je proglašena najljepšom ženom na svijetu, lijepa Izraelka dobija uvrede na račun svog izgleda

Piše: Redakcija

Izraelka Yael Shelbia proglašena je za najljepšu djevojku na svijetu. Ona je otkrila da je uprkos tome dobila užasne komentare na internetu na račun svog izgleda. Yael je izabrana za najljepše lice svijeta od strane portala TC Candler, koji pravi tu listu već nekoliko godina.

-Bila sam veoma iznenađena, nisam ni znala da učestvujem u tom takmičenju. Veoma je uzbudljivo i laskavo. Ne znam zašto su me izabrali, mislim da je ljepota individualna i da su sve žene lijepe – rekla je Yael za The Sun.

Ova ljepotica ima 19 godina, a već je bila model za Kylie Jenner kozmetiku. Rekla je da joj je ovo priznanje došlo “u pravo vrijeme”. Očekivano je da je Yael preplavljena porukama udvaranja na društvenim mrežama od kada je postala slavna – ali nisu sve reakcije bile pozitivne.

-Dobila sam veliku količinu podrške i ljubavi, također, i poruke udvarača, ali moram priznati i poruke koje nisu bile najljejpše. Pisali su uobičajene stvari koje hejteri pišu, ništa na šta bi trebalo obratiti pažnju – priznala je manekenka.

-Mislim da ono što čovjeka čini lijepim ljubaznost, skromnost i prije svega pozitivnost. Kad ste dobri, to vam se zaista pokaže u očima i oči nikada ne lažu – kazala je Yael.

Odrasla je u tradicionalnoj jevrejskoj porodici porijeklom iz Tunisa, sa petoro braće i sestara. U vezi je sa 36-godišnjim Brandonom Korffom, unukom milijardera biznismena Sumnera Redstona.

U vrijeme osvajanja titule, Jael je služila obavezni vojni rok u izraelskim zračnim snagama.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti