Novi imidž Rickyja Martina ne dopada se mnogima

Piše: Redakcija

Ricky Martin (49), jedan od najpopularnijih latino pop pjevača, već godinama oduševljava i žene i muškarce koji se slažu kako je upravo ovaj muzičar ujedno i jedan od najseksepilnijih na svijetu. I sam Ricky jednom je prilikom izjavio kako mu takvi komplimenti itekako laskaju. Ide u teretanu kako bi ostao u zavidnoj formi. No, mnogobrojne žene, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, ostale su neugodno iznenađene nakon što je objavio fotografiju koja je otkrila kako je promijenio imidž.

– Kada ti je dosadno, izblajhaj se – napisao je ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)


Mnogi su komentirali da više nije ni nalik starom Rickyju.

„Djeda Mraze, ti si?“, „Plavuše se više zabavljaju“, „Ofarbaj se se u narančasto, molim te“, „Izgledaš zastrašujuće, molim te vrati nam starog Rickyja jer ovaj izgleda očajno“. „Ne mogu vjerovati da si ovo napravio od sebe. Čemu ovo?“, bili su samo neki od komentara.

Inače, Martin je ovih dana na odmoru sa 12 godina mlađim suprugom, slikarom Jwanom Yosefom te s njihovih četvero djece, 12-godišnjim blizancima Matteom i Valentinom, dvogodišnjom kćerkicom Lucijom i sinčićem.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti